martes, 16 de julio de 2019

Benvinguts a Cambridge School Llinars!


A partir del pròxim curs acadèmic 19-20, Cambridge School compta amb una desena escola al Vallès Oriental, a Llinars del Vallès. Està situada a l'Avinguda de Pau Casals núm. 28-30 (a dalt del Condis), just al centre del poble. 


Cambridge School Llinars comptarà amb 4 aules totalment reformades i equipades amb l'última tecnologia per a l'ensenyament d'idiomes: ordinador, projector interactiu, pissarra, equip de so, aire condicionat...


Oferim cursos d'anglès des de l'any i mig (Baby English), per a nens d'Infantil, Primària, adolescents i fins a adults, a qualsevol nivell (des d'Elemental fins a Advanced). A més a més, preparem per a exàmens oficials de Cambridge amb cursos específics i hi ha cursos especialitzats en speaking i listening. 

Per altra banda, tenim a disposició cursos d'altres llengües com francès, alemany, italià, xinès, català i espanyol per a estrangers, bé en grups o classes particulars o compartides, tant per a nens com per a adults.


A partir del setembre del 2019 aquest blog entrarà en funcionament amb moltes fotos, articles i vídeos sobre el dia a dia de la nova escola. Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario